НОВИНИ

Перше ДТП за участю електропікапа Cybertruck

Cybertruck

У США виникло перше ДТП за участю електропікапа Cybertruck. Фото з місця аварії висвітлили в Reddit, а потім інформацію про інцидент підтвердив дорожній патруль Каліфорнії (CHP), пише The Verge.

За даними патруля, учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали два автомобіля – Cybertruck з трьома людьми і Toyota Corolla 2009 року випуску під управлінням 17-річного підлітка.

Попереднє розслідування ТЕЦ вказує на те, що аварію спровокував водій Toyota. Саме він врізався в електропікап Tesla, який, очевидно, рухався не в автономному режимі.

Ніхто з учасників інциденту, схоже, не отримав серйозних травм. Але в дорожньому патрулі відзначили, що у водія Cybertruck є підозра на незначну травму. Однак він відмовився від медичного транспортування.

По фото видно що Toyota Corolla отримала досить серйозні пошкодження. Ось для Cybertruck наслідки виявилися меншими. Правда,зображення, не дозволяють оцінювати ситуацію повноцінно.

Нагадаємо, що Cybertruck був представлений восени 2019 року. Однак продажі електропікапа почалися лише недавно, в кінці 2023 р.