НОВИНИ

VOLKSWAGEN представив оновлений ID.3

Компанія Volkswagen офіційно представила оновлений електрокар ID.3. Німецька модель, судячи з опублікованих фотографій, точково змінилася. При цьому новий Volkswagen ID.3 2024, як показують знімки, доопрацювали з урахуванням запитів споживачів.

Візуально німецька модель багато в чому схожа на свого попередника (фото Volkswagen). Вона успадкувала перероблений передній бампер із довгим повітрозабірником та активною системою затвора. Також він поповнився тонкими вентиляційними отворами, які обіцяють ефективніший перерозподіл повітряних потоків. ID.3 отримав новий капот, який виглядає довшим. Ззаду встановлені трохи перероблені ліхтарі, а Х-подібні стоп-сигнали поєднуються з динамічними покажчиками поворотів.

Габарити німецької моделі становлять 4162х1809х1562 мм при колісній базі 2770 мм. Зміни в салоні відповідають запитам споживачів. Так, розробники додали збільшені підлокітники на дверях та м’які оздоблювальні матеріали. Але в комплекті з ID.3 запропоновані ті ж 12-дюймовий мультимедійний тачскрін і 5,3-дюймова цифрова приладова панель. Опціонально з німецькою моделлю є проекційний дисплей з підтримкою доповненої реальності.

vw_id3-4

На вибір покупцям запропоновані акумулятори ємністю 58 та 77 кВт*год. Запас ходу складає відповідно 426 та 546 кілометрів. ID.3 комплектується лише одним електромотором, що встановлюється ззаду. Його максимальна віддача досягає 201 к.с. ID.3 отримав ще й систему, яка дозволяє підключати до вбудованого акумулятора зовнішні пристрої. У продаж оновлений крос-хетч надійде лише у грудні.