НОВИНИ

Hyundai представила оновлений седан Elantra

Фото: Hyundai

В Південній Кореї представили новий седан Elantra.

Hyundai представив оновлений седан Avante, відомий на деяких ринках під назвою Elantra. Фото моделі були опубліковані прес-службою бренду. Зважаючи на все, поки що рестайлінг торкнеться лише версії для ринку Південної Кореї.

Актуальне, сьоме покоління Avante/Elantra виробляється з 2021 року. Планове оновлення торкнулося фар, бамперу, передніх крил та решітки радіатора, що тепер є не єдиним елементом, а розділеними на дві частини секції. Задня частина автомобіля змінилася менше. Тут ті самі ліхтарі, але інший бампер і нові вставки в задніх стійках даху.

Салон залишився тим самим. Перед водієм встановлена віртуальна приладова панель, поєднана з сенсорним дисплеєм мультимедійної системи в єдиний блок.

Зміни в технічній частині наразі не оголошені. Поточна моторна гама складається з кількох атмосферних та турбованих бензинових двигунів об’ємом від 1,6 до 2 л. Потужність варіюється від 123 до 280 к.с. Залежно від версії. Доступна і гібридна силова установка, що складається зі 105-сильного атмосферного двигуна та електродвигуна потужністю 44 к.с.

Теги: # #