НОВИНИ

Mercedes показав інтер’єр нового E-класу

Водій та пасажири нового Mercedes E-Class зможуть брати участь у відеоконференціях та дивитися відео незалежно один від одного.

Компанія Mercedes-Benz розсекретила інтер’єр нової моделі E-Class. Мова йде про нове покоління машини: нинішня випускається з 2016 року і вже пережила рестайлінг.

Нова панель приладів повністю складається з трьох кольорових дисплеїв, які розташовуються на всю ширину – від дверей до дверей. При цьому їхній кут огляду спеціально обмежений таким чином, щоб водія не відволікало те, що бачать пасажири. Серед доступного контенту — відеоігри, онлайн відео- та аудіосервіси, відеоконференції, зокрема Zoom, та багато іншого.

У компанії обіцяють випустити модель на ринок Північної Америки наприкінці 2023 року. Зовнішність самої машини поки що тримають у секреті, як і її заводське ім’я. Зазначимо, що останні седани Mercedes E-класу випускалися із заводськими індексами W210, W211, W212 та W213. Логічно припустити, що новинка увійде до історії як W214.

Нагадаємо, що Mercedes вже має седан схожого розміру, але побудований на власній платформі і тільки з електричним приводом – модель EQE. Він також оснащений повністю передньою цифровою панеллю.

Теги: #